Nieuws Gebiedsagenda Hoeksche Waard-West

Ook de nieuwe gemeente Hoeksche Waard zet haar samenwerking met de diverse partijen van de Gebiedsagenda Hoeksche Waard-West onverminderd voort.
Lees hier de nieuwe editie van de Nieuwsbrief van de Gebiedsagenda

Daarin brengen wij u graag weer op de hoogte van alle ontwikkelingen. Een prachtig project dat aansluit op of past binnen het Gebiedsprogramma Hoeksche Waard waarin de regio samenwerkt met de provincie Zuid-Holland.

Het doel van het gebiedsprogramma is de economische vitaliteit van de Hoeksche Waard versterken en de kwaliteit van de leefomgeving op niveau houden. Dit wordt gedaan door bestaande gebiedsvisies, activiteiten en ontwikkelingen met elkaar te verbinden zodat ze elkaar meer gaan ondersteunen en beter op elkaar aansluiten. Binnen onze nieuwe gemeente wordt deze verbinding nog meer mogelijk.

De stand van zaken van een aantal projecten uit de Gebiedsagenda lichten wij hieronder graag weer kort toe. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een voortgangsrapportage 2018-2019 van de Gebiedsagenda waarin de voortgang van alle projecten wordt beschreven.

Wij wensen u veel leesplezier!’

Namens de projectorganisatie Gebiedsagenda Hoeksche Waard-West/Spuimonding,

Paul Boogaard, wethouder gemeente Hoeksche Waard

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.