HW Events

Hoeksche Waard Events onderneemt actief op prachtige locaties in de Hoeksche Waard voor een heerlijke dag actief en creatief ontspannen.

“Wij, Diana de Geus van de Attractieschuur Hoeksche Waard en Sandra Trompetter van Jouw-Kleur, zijn samen Hoeksche Waard Events gestart. Onze ervaringen maken ons een team! Wat ervaren is in het op maat organiseren van groepsarrangementen, zoals een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenparty, kraamfeest, schooluitje en kinderfeestjes.

De activiteiten die wij aanbieden zijn o.a.; kanovaren, pijl & boogschieten, zeskampspelen, teambuildings activiteiten, steptocht, fietsen, XL- games, oud-Hollandse spelen, boerengolf en creatieve workshops. Wij stellen graag op maat een programma samen wat voor iedereen een uitdaging is. Voor iedereen, voor ieder budget hebben wij mogelijkheden

Regelmatig organiseren wij workshops waarvoor iedereen zich kan aanmelden. Deze workshops worden ruim van tevoren aangekondigd bij het laatste nieuws. Hoeksche Waard Events verzorgt ook vrije workshops!”

Reacties zijn gesloten.